Growing for you!

Bloemendaal Young Plants is gespecialiseerd in het kweken van coniferen. Op ruim 2 hectare staan eindeloze vakken met coniferen in strakke rijen. Met behulp van machines worden de gewortelde stekjes zorgvuldig opgepot en de potten afgevuld. Gedurende het seizoen wordt de groei nauwkeurig gemonitord, het onkruid verwijderd en de coniferen regelmatig bijgesnoeid. Wanneer de producten klaar zijn voor levering, vindt een gedegen kwaliteitscontrole plaats. Tot slot, het tijdstip en de wijze van levering wordt uitgebreid afgestemd met de volgende bezitter van dit mooie groen.

Jarenlange ervaring

In 1992 startten de drie broers Rademaker Kwekerij Bloemendaal. Na jaren van groei werd het bedrijf uitgebreid met de twee broers Trouwborst in 2008. Ondanks verschillende uitbreidingen vanuit Kwekerij Bloemendaal bleven er kansen liggen. Dit heeft er in 2022 toe geleid dat vanuit Kwekerij Bloemendaal een nieuw bedrijf is opgericht: Bloemendaal Young Plants. 

           

Dit bedrijf richt zich volledig op het opkweken van plantgoed, voor zowel bedrijven in Europa als daarbuiten. Hier komt bij dat er uitgebreid rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van de klant. Tot slot, het kweken op een duurzame wijze en in lijn met de geldende maatstaven, is ook voor Bloemendaal Young Plants een vanzelfsprekendheid.

Graag maken wij kennis met u. Van harte welkom!

Maak een afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag een offerte aan via het contactformulier. 
Of neem gewoon contact met ons op.