Plantgoed van kwaliteit

Voor zowel kwekers in het binnenland als in het buitenland zijn wij een vaste leverancier van plantgoed. Elk seizoen kiezen zij voor onze coniferen: sterke wortels, robuust gegroeid, compact van vorm en vrij van onkruid en ziektes. Ons assortiment is divers van aard en wordt geleverd in uniforme en verzorgde partijen. Wij doen er alles aan om voor u de start van het nieuwe seizoen zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Samenwerken

Toch staan wij voor meer dan kwaliteit. Elk seizoen staat u namelijk voor de uitdaging om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Het samen met u komen tot oplossingen, dat maakt het verschil. Samen op zoek naar de vraag van de toekomst. Dat is niet eenvoudig met producten die één of meerdere jaren opgekweekt moeten worden.

Growing for you!

Wij helpen u met onze kennis over zowel de binnenlandse als de buitenlandse markt. Na gezamenlijk overleg komen we tot een doordacht oppotadvies. Met deze lijst als vertrekpunt, helpen wij u méé te bewegen met de klantvraag van morgen. Dat bedoelen wij met: Growing for you!

 

 

Wij ondernemen duurzaam en groen!
Wij gebruiken volledig recyclebare potten.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Vraag een offerte aan via het contactformulier. 
Of neem gewoon contact met ons op.